1970 Erzurum ili Hınıs ilçesi kazancı köyü Mahallesi’nde doğdum ben beş yaşındayken İstanbul’a göçtük ilk ve ortaokulu burada okudum sonrasında iş hayatına atıldım . Bu arada liseyi dışardan bitirdim 88 yılında evlendim bir çocuk annesiyim uzun yıllar sağlık sektöründe hizmet Edip emekli oldum şu an kendime ait bir gayrimenkul ofisim var.

Gözümü açıp hayatı tanımaya başladığım günden bu yana asla bireysel olmadım hep toplumun birlikteliğine beraber olmanın gücüne inandım.

Büyük metropollerde yaşamlarımızı sürerken göç ettiğimiz yerlerde buralarda kaybolmamak için değerlerimizi geleneklerimizi yaşatmak için yan yana durmamızın önemli olduğunu biliyorduk bu anlamda 97 senesinde kazancı köy derneğinin kuruluşuyla dernek yönetimlerine ve sosyal hayatın içerisine daha aktif girdim o günden bugüne bir çok kurumun yönetimlerinde delegasyonun da ve üst kurul delegeliğinde bulundum . bunlardan biri de kuşkusuz ki ve en önemlisi Pir sultan abdal Alibeyköy şubesinin kurucu üyelerinin arasında olmaktı.

Sendikal eylemlerde hakkın hukukun adaletin savunduğu tüm alanlarda mecralarda olmaya çalıştım. Ama en önemli projelerimizden biri 2014 yılında kurulan çağdaş Erzurum dernekler federasyonu oldu

Kurucularımızın Özenli ve titizlikle Yaptığı özverili çalışmaları ile 5.Kurucu Derneğimizin Çabası sonrası 2014 YILINDA CEDF KURULMUŞTUR. Tüm Kurucu Başkanlarımıza Bir kez Daha Teşekkür ediyoruz.

Kurucularından bugüne kadar gelmiş geçmiş CEDF te Emek vermiş herkesin ama herkesin emeğine sağlık diyoruz. Birliğimiz daim yolumuz uzun soluklu olsun.
MOTTOMUZ akılda kalacak şekilde birleşe birleşe kazanacağız .🙏